RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Зеленський проведе день святого Валентина на роботі, але з дружиною і за кордоном, відео

Президент Володимир Зеленський відправиться з офіційним візитом до Об’єднаних Арабських Еміратів. В поїздці главу держави супроводжуватиме перша леді, таким чином президентське подружжя відзначить День закоханих 14 лютого в ОАЕ.

Про це йдеться в повідомленні Офісу президента України на сторінці у Facebook.

За інформацією президентської канцелярії, Зеленський 14-15 лютого проведе переговори зі Спадкоємним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного головнокомандувача Збройних сил ОАЕ Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном та віце-президентом, прем’єр-міністром, міністром оборони ОАЕ Мухаммадом бін Рашидом Аль Мактумом, під час яких сторони мають намір обговорити питання двосторонньої політичної, торговельно-економічної, інвестиційної та гуманітарної співпраці.

Перша леді Олена Зеленська у межах розвитку напрямку "культурна дипломатія" планує зустрітися з міністром культури та молоді Об’єднаних Арабських Еміратів Нурою бінт Мухаммад Аль Каабі, а також представниками дирекції Дубайської опери та ключових історичних і культурних пам’яток Абу-Дабі.


В мережі відзначили співпадіння офіційного візиту президента України в теплу країну зі святом закоханих, відзначити яке в хвилях Перської затоки є мрією мільйонів.

Як повідомляв "Апостроф", відповідаючи на питання журналістів в Борисполі, президент Володимир Зеленський заявив, що повноваження Окружного адмінсуду Києва, який очолює Павло Вовк, будуть урізані відповідним законопроектом.