RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

У Росії заговорили про можливу зустріч Зеленського і Путіна і назвали умови

В Кремлі не виключили, що зустріч президента України Володимира Зеленського і президента РФ Володимира Путіна може відбутися, і назвали умови, за яких це може статися.

Про це розповів прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у середу, 10 березня, передає видання "Известия".

Пєсков прокоментував можливість зустрічі Путіна з Зеленським.

"Президент Путін ніколи не спростовує апріорі будь-які зустрічі, тим більше коли зустрічі можуть бути результативними і принести користь всім", - сказав він.

При цьому, за словами Пєскова, будь-яка зустріч повинна бути добре підготовлена, а у випадку зустрічі президентів України і РФ підготовка полягає у виконанні раніше досягнутих домовленостей.

"Будь-яка зустріч, тим більше на вищому рівні, повинна бути добре підготовлена, в даному випадку кращою підготовкою може і повинно бути виконання раніше досягнутих домовленостей, в першу чергу ми говоримо про мінський комплекс заходів, в другу чергу говоримо про ті домовленості, які були досягнуті в Парижі", - заявив Пєсков.

Про те, чому досягнення стабільної угоди з РФ - важливий пріоритет для України, читайте в матеріалі "Апострофа": "Україні потрібна стабільність, бо через 5-7 років Росія знову підриватиме ситуацію - англійський історик Девід Кіз".