RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Росія поки мовчить: Кравчук розповів про проблеми з організацією зустрічі в "нормандському форматі"

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук повідомив, що поки не може назвати дату зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки" (України, Росії, Франції та Німеччини).

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Раніше Кравчук анонсував, що зустріч може відбутися в квітні, проте зараз він не підтвердив цього.

"Факти стають більш очевидними. Головне - дії стають більш відкритими. Тому сказати, що буде в квітні зустріч ... я не знаю, поки не буде узгоджений це питання в цілому і інші питання на рівні політичних радників, поки вони не домовляться між собою про спільні кроки або про спільний план, запропонований Францією, Німеччиною та Україною, - а поки Росія мовчить, будемо говорити так, як воно є, - то говорити про зустріч на вищому рівні немає можливості ", - сказав Кравчук.

Він додав, що говорити про те, коли саме відбудеться зустріч проблематично.

"Ми можемо говорити, що вона буде, або сподіваємося, що вона буде, і я теж так думаю, але коли - це вже проблематично", - зазначив Кравчук.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Леонід Кравчук заявляв, що Росія може зробити фатальну помилку, якщо буде провокувати на окупованому Донбасі повномасштабний військовий конфлікт.