RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Зеленський з'явився в Катарі за день до початку офіційного візиту: фото і реакція мережі

Президент України прибув до Катару за день до початку офіційного візиту. За інформацією офісу Володимира Зеленського, візит глави держави в Катар повинен був відбутися 5 квітня.

Про прибуття Володимира Зеленського в Катар повідомив аккаунт в Facebook Офісу Президента України.

У повідомленні сказано, що український президент і його дружина Олена Зеленська прилетіли на літаку у Катар 4 квітня. Володимир Олександрович проведе зустріч з еміром Катару шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані та представниками Міністерства внутрішніх справ країни Халідом бін Халіфою аль Тані. Також президент підпише кілька важливих документів.

Народний депутат України Володимир Ар'єв відреагував на візит українського лідера в Катар раніше покладеного терміну. За словами нардепа, те, що відбулося 4 квітня, виходить за рамки пристойності. У повідомленні нардепа сказано, що офіс глави держави "збрехав", а сам президент "вилетів за державний рахунок на день раніше, щоб погрітися в променях сонця біля Перської затоки".

Володимир Ар'єв підкреслив, що повідомлення про заплановане на 5 квітня візит в Катар з'явилося на офіційному порталі президента України в той момент, коли літак з Володимиром Зеленським на борту був уже в повітрі. За словами нардепа, поки весь світ говорить і пише про загрозу з боку Російської Федерації, верховний головнокомандувач України "відправився в теплі краї і планує провести відпочинок в Катарі". На завершення нардеп зазначив, що у нього немає гідної оцінки для такого вчинку з боку президента України.

Читайте також: США на найвищому рівні продемонстрували підтримку Україні.