RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Рада звільнила Степанова та інших міністрів: всі подробиці

У вівторок, 18 травня, Верховна Рада на своєму позачерговому засіданні звільнила трьох міністрів уряду Дениса Шмигаля - міністра охорони здоров'я Максима Степанова, міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігоря Петрашка і міністра інфраструктури Владислава Криклія.

"Апостроф" стежив за засіданням Ради в прямому ефірі.

Главу МОЗ відправили у відставку

Народні депутати підтримали відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. За це проголосували 292 нардепи.

З рішенням Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування виступив голова Комітету Михайло Радуцький. Зауважимо, що Комітет вирішив передати питання про звільнення Максима Степанова на розгляд парламенту.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов виступив зі звітом про роботу на посаді міністра і дав відповіді на запитання нардепів.

З поданням про звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова у Верховній Раді України виступив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

ВРУ звільнила главу Мінекономіки

Народні депутати підтримали відставку міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігоря Петрашка. За це проголосували 280 нардепа.

Зі звітом про свою роботу на посаді міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства виступив Ігор Петрашко.

Нардепи відправили у відставку Криклія

Народні депутати підтримали відставку міністра інфраструктури Владислава Криклій. За це проголосували 284 нардепи.

Перед розглядом питання про звільнення міністрів депутати заслухали подання профільного комітету і звіт міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Як повідомляв "Апостроф", 14 травня стало відомо про швидке перезавантаження в уряді. Свої посади в Кабінеті міністрів можуть покинути відразу п'ять глав відомств. Йдеться про главу МОЗ Максима Степанова, міністра розвитку економіки і торгівлі Ігоря Петрашка і міністра інфраструктури Владислава Криклія, а також міністра юстиції Дениса Малюську і главу Мінфіну Сергія Марченка.