RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Білорусь призупиняє поставки бензину марки А-95 в Україну: перші подробиці

Влада Білорусі вирішила закрити поставку бензину А-95 в Україніу.

Про це повідомив директор Консалтингової групи А-95 Сергій Куюн в Facebook.

"Найгірше рішення, яке могли прийняти білоруси в поточній ситуації - закрити поставку бензину А-95 в Україні, де за їх продуктом 50% ринку. З іншого боку, ще один сигнал нам, третій за цю весну", - написав Куюн.

За його словами, завдання стоїть нестандартне - знайти 50 тис тонн "п'ятого". "Без моря не обійтися, а я навіть не пам'ятаю, коли в останній раз ця марка приходила морем. Думаю, вигрибемо!", - написав експерт.

Цю інформацію підтверджує і видання enkorr з посиланням на власників довгострокових контрактів з постачання бензину БНК.

"Сьогодні нам сказали, що по А-95 поставок не буде зовсім. Тим часом по А-92 буде поставлений повний обсяг", - заявило джерело видання.

Причини такого рішення БНК невідомі. Інше джерело відзначило, що переговори ще тривають. Він додав, що якщо БНК дійсно зупинить поставки А-95 в Україні, це завдасть сильного удару по репутації компанії.

Читайте також матеріал "Апострофа": Від Лукашенка відвертаються всі, а росіяни його вже злили - прес-секретар Тіхановської.