RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Тищенко відзначився хамською витівкою в Раді напередодні важливого голосування: ексклюзивні фото та відео

3 червня, Верховна Рада схвалила в другому читанні законопроект президента Володимира Зеленського №4651 про відновлення позбавлення волі за брехню в деклараціях. За хвилину до голосування нардеп від партії "Слуга народу" Микола Тищенко відзначився хамською витівкою.

Фото і відео інциденту зафіксував фотокореспондент "Апострофа" Роман Петушков.

Тищенко спробував закрити ноутбук віце-спікеру Ради Руслану Стефанчуку. Частина депутатів підтримала Тищенко, радісно вигукуючи "Коля, Коля" і дала йому "п'ять".

Нагадаємо, що законом вносяться зміни до статті 366-2 Кримінального кодексу. Для депутатів, держслужбовців і представників органів місцевого самоврядування передбачено обмеження волі на строк до 2 років і штраф від 3000 до 4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, якщо вони не внесли в декларації активи і нерухомість на суму від 500 до 2000 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Закон передбачає, що особа, яка вчинила кримінальні правопорушення за вище вказаними статтями, не зможе бути звільнена від кримінальної відповідальності. Виключення не буде зроблено, навіть в разі каяття, допомоги слідству і відшкодування збитку.

Як повідомляв "Апостроф" Верховна Рада під час засідання 3 червня розблокувала підписання закону про онлайн-торги землею.