RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Плівки Медведчука": оприлюднено всі аудіо "прослушки" політика

Оприлюднена повна версія так званих "плівок Медведчука" - записів "прослушки" лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, тривалістю понад 35 годин.

Записи опубліковані на YouTube-каналі Bihus.Info.

Також журналісти оприлюднили додаткове відео, в якому Денис Бігус коментує ситуацію навколо "плівок Медведчука". Журналіст піддав критиці реакцію на них п'ятого президента України і народного депутата від "Європейської Солідарності" Петра Порошенка.

"Єдине, чого ми ще не почули - це якоїсь реакції Медведчука і якихось відповідей Порошенка. Вибачте, мені складно назвати відповідями його інтерв'ю на його телеканалі. Це скоріше демонстрація того, як годину говорити, і нічого при цьому по суті, ні сказати", - вважає Бігус.

За його словами, записи були зроблені українськими спецслужбами в рамках масштабної спецоперації, починаючи з 2014 року.

При цьому, матеріали записів містять багато розмов, які не мають ніякого відношення до самого Медведчука. Можна почути, наприклад, як ватажки терористів телефонують в Кремль.

Бігус також висловився про справжність записів і версію, що вони могли бути сфальсифіковані.

"Той, хто прослухає повний масив, вже десь через три години зрозуміє, чому це не так", - запевнив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", в одній з частин "плівок Медведчука", оприлюднених раніше, він з Кремлем і лідерами бойовиків Донбасу обговорював поставки вугілля з так званих "ДНР" і "ЛНР".