RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Раді знову побилися нардепи: фото і відео

У п'ятницю, 16 липня, у Верховній Раді сталася нова бійка нардепів. Цього разу зчепилися нардеп від "Батьківщини" Вадим Івченко та "слуга" Микола Сольський. Соратник Юлії Тимошенко сильно вдарив кулаком в обличчя представника пропрезидентської партії.

Як повідомляє кореспондент "Апострофа", нардепи стояли і розмовляли, після чого було зроблено хльосткий удар. Потім Івченко і Сольський відразу розійшлися.

Між ними стали ще кілька депутатів, одні - заспокоювали Сольского, інші намагалися не допустити нового спалаху агресії з боку Івченко.

Фото: Роман Півників

Фото: Роман Пєтушков

Микола Сольський Фото: Роман Пєтушков

Вадим Івченко Фото: Роман Пєтушков

Через кілька хвилин член комітету з питань аграрної та земельної політики Івченко підійшов до голови цього ж комітету Сольського, після короткої, але емоційної розмови вони помирилися і потисли одне одному руки.

Фото: Роман Пєтушков

Фото: Роман Пєтушков

Нагадаємо, це не перша бійка в стінах Верховної Ради. Так 17 червня сталася сутичка між представниками фракцій "Слуги народу" і "Опозиційна платформа - За життя". Так, після слів "слуги" Микити Потураєва на адресу ОТЗЖ останні вирішили встати на свій захист, а Ілля Ківа почав бійку з Миколою Тищенком.

А5 листопада 2020 на кулуарах парламенту позафракційний Гео Лерос побив Олександра Юрченка.