RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Великий вихід триває: глава поліції Буковини теж подав у відставку

У п'ятницю, 20 серпня, слідом за начальником Головного управління Національної поліції в Харківській області Андрієм Рубелем, у відставку подав і глава ГУНП на Буковині Анатолій Дмитрієв, який займав свою посаду протягом трьох років.

Про це він повідомив у Facebook.

"Я мав високу честь три роки очолювати Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області - за цей час ми займали лідируючу позицію в державі за рівнем безпеки та довіри населення - без "смотрящих", без злодіїв в законі та з найнижчою криміногенною обстановкою серед областей України", - написав він.

Дмитрієв подякував правоохоронцям, прокурорам, співробітникам СБУ, суддям, регіональній владі та журналістам за співпрацю і зазначив, що не збирається зупинятися на досягненнях і надалі докладатиме зусиль для спокою громадян.

Нагадаємо, у четвер, 19 серпня рапорт про відставку подав начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех. Хвиля відставок після відходу з посади Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова докотилася до обласних главків.