RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Назвала померлого опонента "ворогом": скандальна нардепка втекла з Ради, відео

Народний депутат від "слуги народу" Галина Третьякова, яка нібито в партійному чаті "слуг" прокоментувала смерть нардепа Антона Полякова, написавши, що стало "одним ворогом менше", після скандалу в Раді втекла, не бажаючи дати коментарі журналістам.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал VESTI.

Нагадаємо, група нардепів з партії "За майбутнє" вийшли до парламентської трибуни, звинувативши "слугу народу" Галину Третьякову в неповазі до пам'яті загиблого Антона Полякова.

У відповідь вона почала звинувачувати їх у тому, що їй намагаються "накидати хустку на рот" . Після цього в залі піднявся шум, а їй вимкнули мікрофон.

Пізніше Третьякова втекла з будинку парламенту, відмовившись давати коментарі журналістам.

У свою чергу глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко досить розпливчасто прокоментував інцидент.

"Не треба мені зараз пропонувати жодних рішень, я його сам озвучу. В людинно-гумманістичному контексті тут можна дискутувати, чи морально це було з боку Галини або аморально, тут кожен відповідно до своєї системи цінностей визначиться", - сказав він.

Корнієнко додав, що те, яку відповідальність за свою чергову скандальну заяву понесе Третьякова, буде вирішувати партія і їй потрібен час.

"Що стосується політичної відповідальності - я думаю, що кожен політик, як і Галина, повинна таку відповідальність нести, зараз будемо обговорювати яку саме відповідальність, може політичну, може нести Галина по всій цій ситуації. Потрібен час, щоб визначитися", - заявив він .

Нагадаємо, Галина Третьякова не вперше потрапляє в скандал. Так, раніше вона відзначилася заявою про дітей "низької якості".