RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Сюжет не дуже: Зеленський вперше прокоментував розслідування про свої офшори

Володимир Зеленський не приховує, що за часів президентства Віктора Януковича виводив бізнес в офшори в інших державах.

Про це глава держави розповів в інтерв'ю ICTV.

Володимир Зеленський радий, що журналістам-розслідувачам не вдалося знайти на нього, як президента, ніякого компромату з 2019 року.

"Сюжет не дуже, кажу як професіонал. Я радий, що знайти нічого проти мене, як президента, не вдалося, тому довелося підняти архіви. Нічого нового я про себе з цього фільму не дізнався. Все, чим я займався до 2019 року, людям відомо. Це були телепередачі "Вечірній квартал", серіали, популярні і не дуже .. смаки у всіх різні", - підкреслив глава держави в інтерв'ю телеканалу.

За словами Володимира Зеленського, його ім'я може фігурувати в скандальних документах, оскільки під час президентства Володимира Януковича влада змушувала виводити бізнес в іноземні держави.

Оформлення офшорів, як зазначив президент, було єдиним способом захиститися від політичного тиску.

"За Януковича усі намагалися структуризувати свій бізнес. Особливо якщо це стосувалося телебачення. Ми, як сатирична передача, постійно потрапляли під приціл податкових, і інших органів. Я не займався ніяким відмиванням грошей, як намагалися показати у фільмі. Ми разом з командою "95 кварталу" займалися виключно творчістю", - резюмував глава держави в спілкуванні з журналістами.

Раніше ми розповідали, що "Досьє Пандори" явно зіпсувало репутацію Зеленського.