RU  UA

Воєнне вирішення "українського питання": екс-глава СБУ пояснив, навіщо пропаганда обробляє росіян

У Росії знову нагнітаються антиукраїнські настрої, однією з причиною яких може бути підготовка росіян до нової збройної агресії проти України.

Про це лідер партії "Сила і честь", колишній глава СБУ, генерал-полковник Ігор Смешко розповів Миколі Вересню в ефірі Апостроф TV.

Політик розповів, що на російському ТБ показують передачі про телефонне шахрайство і викрадання з карток росіян мільярда доларів на рік, намагаючись переконати, що телефонні центри нібито розташовані на території України, звідки психологічно обробляють громадян РФ.

"А оскільки у нас (Росії та України. - Ред.) нема нормальних відносин з між правоохоронними органами, ми (влада РФ. - Ред.) не здатні вас захистити. Ось такий лейтмотив", - каже військовий експерт.

За його словами, це було "за вуха" притягнуто до України, щоб ще раз показати - всі проблеми йдуть з України, а у Росії своїх проблем нема.

"Це просто агітація і пропаганда, військова машина, яка є поганою розвідознакою, що населення обробляють для можливого військового вирішення "українського питання", - підкреслив Ігор Смешко.

Нагадаємо, російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський заявив Апостроф TV, що США готові почати проти Росії тотальну економічну війну в разі посилення агресії Кремля щодо України .