RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Гео Леросу вручили другу підозру: за що цього разу

Народному депутату Гео Леросу вручили другу підозру та клопотання про домашній арешт. Він назвав це "розправою" з боку президента Володимира Зеленського.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

“Щойно мені вручили ще одну підозру та клопотання про запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, яке буде розглянуто сьогодні о 17:00 у Печерському суді!”, – йдеться у повідомленні.

Лерос вважає це покаранням за те, що він не спростував пост про брата голови ОП Андрія Єрмака - Дениса Єрмака, в якому депутат звинувачує родича чиновника в торгівлі "теплими кріслами".

“Ви ж пам'ятаєте, як на відео Денис Єрмак торгував від імені брата державними посадами. За те, що я не спростував цей факт, який всі бачили на власні очі, вони теж хочуть мене посадити”, – пише парламентарій.

Також Лерос зазначив, що його апеляцію прийнято в касаційному суді, і підкреслив, що клопотання вручено йому о 14:22, при цьому засідання суду про обрання запобіжного заходу призначено на 17:00.

“Це розправа Зеленського, але я готовий до будь-якого сценарію!” – резюмує нардеп.

Нагадаємо, у четвер, 11 листопада, Гео Леросу повідомили про підозру у хуліганстві під час засідання Верховної Ради, на якому він показав Володимиру Зеленському середній палець. Тепер його звинувачують у порушенні громадського порядку.