RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Трупы на руках Лукашенко и Путина: кто ответит за смерти мигрантов на границе

Практично вся Європа зараз обговорює кризу з мігрантами з Близького Сходу, яка виникла на білорусько-польському кордоні. Ця тема зараз є однією з головних. І вже незабаром ця ситуація може стати ще гучнішою.

Портал "Апостроф" розбирався, що може статися на кордоні РБ та Польщі вже найближчим часом, і чому Лукашенку та Путіну потрібно терміново щось зробити.

А щось робити з тисячами мігрантів Лукашенку та Путіну доведеться вже дуже скоро. Справа в тому, що наближається зима. Поляки їх до себе не пустять - тут справа принципу і їх цілком можна зрозуміти. Інша справа – відповідальність організаторів прикордонного шоу. Відповідати за життя і здоров'я мігрантів доведеться тим, хто їх привіз на кордон.

Інакше кажучи, якщо ще трохи почекати, то трупи замерзлих "туристів" у лісах Білорусі опиняться на руках керівників Мінська та Москви. З усіма чудовими іміджевими наслідками і для Лукашенка, і для Путіна. Причому останнього ця історія може зачепити найбільше - звинувачення у загибелі мігрантів можуть "поховати" сертифікацію "Північного потоку - 2". А тому господареві Кремля варто було б зробити жест доброї волі - і забрати собі зігнаних з усього Близького Сходу мігрантів від гріха подалі...

Детальніше читайте у матеріалі порталу "Апостроф": "Реверс" мігрантів: як Лукашенко може допомогти Путіну".