RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Дмитрука вигнали зі "Слуги народу": нардеп пояснив, що не так із партією

Народного депутата України Артема Дмитрука виключено з фракції провладної політичної партії "Слуга народу".

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Перший віце-спікер Верховної Ради України Олександр Корнієнко заявив про виключення під час пленарного засідання українського парламенту у вівторок. За словами Корнієнка, це було колективне рішення депутатської фракції.

Сам Дмитрук вже висловився з цього приводу на своїй сторінці у Facebook - він зазначив, що "партія "Слуга народу" сьогодні - вже не та політична сила, за яку раніше було віддано голоси".

Як зазначає політик, більшість представників "Слуг Народу" "стали елементом у політичному житті суспільства, перестали цінувати довіру своїх виборців, а деякі взагалі її втратили".

"Вірус політичної корупції та морального розкладання інфікував партію від народних депутатів до депутатів територіальних громад. І ні для кого вже не секрет, що депутати та мери місцевих рад скуплені ще на стадії розподілу партійних квот та працюють на користь вузького кола олігархату. Корупція процвітає. Прості люди не мають шансу досягти справедливості, їх позбавили будь-якої можливості відстояти свої права та свободи. Будь-яке питання, яке потребує вирішення, тоне в безодні байдужості", -пише вже екс-член фракції "Слуг народу".

Раніше Артем Дмитрук робив заяву про свої наміри брати участь у виборах на пост мера Одеси.