RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Замах на міністра: фігурантам справи світить "букет" статей

Підозрюваним у справі про замах на міністра аграрної політики і продовольства України Романа Лещенка, про який повідомив глава МВС Денис Монастирський, загрожує цілий "букет" проваджень. Їм інкримінують звинувачення за чотирма статтями КК України.

Про це повідомив голова Національної поліції України Ігор Клименко під час брифінгу Монастирського, який транслювався на "Апостроф TV".

Мова йдеться про такі статті, як "викрадення", "вимагання", "завдання тяжких тілесних ушкоджень" та "замах на вбивство".

"Громадянин США був основним замовником. Усім підозрюваним пред'явлено підозри - і громадянам України, і громадянину США - за чотирма статтями ККУ: це викрадення, вимагання, нанесення тяжких тілесних пошкодженню та замах на вбивство. І вони всі наразі поміщені до ізолятора тимчасового утримання", - повідомив Ігор Клименко.

Також він подякував колективу оперативників Нацполіції та інших правоохоронців, які брали участь у затриманні підозрюваних, за виконану ними працю.

Раніше ми також публікували всі деталі гучної справи про замах на Романа Лещенка, які було викладено на брифінгу Монастирського.