RU  UA

Не нові і не старі, а неадекватні і випадкові - Гройсман дав жорстку оцінку "слугам народу"

Нинішня влада в особі партії "Слуга народу" своїми систематичними проколами довела, що так звані нові люди не можуть привести Україну до успіху, якщо вони не є професіоналами.

Про це в ефірі програми "ВЕРЕСЕНЬ" на Апостроф TV розповів прем'єр-міністр (2016-2019) Володимир Гройсман.

"Що значить нові? Які пишуть порно-СМС, або ті, які вже не знають, як насолоджуватись цим життям на дискотеках, або у непритомному стані сідати за кермом. Це не нові і не старі - це неадекватні, які випадково завдяки довірі людей з'явились там, де вони з'явились", - пояснив Гройсман.

Колишній прем'єр наголосив, що найперший критерій - це професіонали.

"Мають прийти компетентні і досвідчені люди, які мають стратегічне бачення. Таких теж небагато, але вони в Україні є. Це люди, які прийдуть, візьмуть штурвал і будуть рухатись вперед", - зазначив Гройсман.

Що стосується вибору між старими і новими політиками - так питання ставити не можна.

"А як можна оцінювати старих? По їхніх діях. Ми ж бачимо, хто на що здатен, хто що говорить і як робить. Тому вибір між старими або новими не зовсім відповідає нашим з вами інтересам. А фахові, компетентні люди, які мають стратегічне бачення, розуміються на питаннях економіки, безпеки, оборони, секторальних реформ. У цьому ключ успіху", - підсумував екс-прем'єр.

Нагадаємо, Гройсман заявив, що влада все "провтикала" і застеріг "слуг народу" від катастрофи.