RU  UA

Влада все "провтикала" і це очевидний факт - екс-прем'єр застеріг "слуг народу" від катастрофи

Якщо чинна влада провалить опалювальний сезон, залишивши українців без тепла, то єдиним рішенням мають стати дострокові парламентські вибори.

Про це в ефірі програми "ВЕРЕСЕНЬ" на Апостроф TV розповів прем'єр-міністр у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.

"Вважаю, якщо не буде газу, якщо не буде вугілля, то в квартирах буде темно і, не дай Бог, холодно. Це ще раз підтвердить те, що вони все "провтикали" з точки зору підготовки. Це очевидний факт. У влади немає підготовки в цілому", - пояснив Гройсман.

"Вони не роблять те, що мають робити. Вони займаються не своєю справою. І тому ми маємо кризу за кризою. Я вважаю, що один з ключових моментів - ми вже 2,5 роки прожили з ними - краще не буде. Це вже очевидно, вони просто неспроможні, не здатні. Однак змінювати владу потрібно тільки в конституційний законний спосіб", - пояснив Володимир Гройсман.

Колишній прем'єр додав, що головне - не просто отримати мандат від людей, а реалізувати своє бачення.

"Я багато намагаюся радити публічно, абсолютно відкрито, про те, що потрібно було б зробити, спираючись на свій власний досвід. І я це роблю, тому що в мене це болить і я переживаю за країну. Я хочу, щоб була стабільність, але врешті-решт ніхто цього не чує", - додав екс-прем'єр.

Нагадаємо, "Апостроф" писав, що Гройсман назвав п'ять пріоритетів розвитку України.