RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Зеленський викликав Путіна на переговори: у цьому побачили важливий знак

Прямий та безпосередній виклик президента РФ Володимира Путіна на перемовини з президентом України Володимиром Зеленським є де-факто визнанням того, що Росія воює з Україною на Донбасі.

Про це в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив народний депутат від фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Політик зазначив, що в Мінських угодах немає суттєвого поступу, навіть незважаючи на обмін полоненими та розведення військ протиборчих сторін на лінії зіткнення в ОРДЛО. Він також наголосив, що офіційний Кремль дипломатичними шляхами намагається зробити все так, що Росія нібито не є стороною конфлікту на Донбасі, незважаючи на те, що з 2014 року є задокументовані факти участі російських військових у війні проти України та підтримки бойовиків РФ.

"Прямі переговори - це рішучий крок. Чому? Тому, що Росія завжди намагається уникнути цього. Вони кажуть, мовляв, сідайте за стіл переговорів спочатку з цим невизнаними ватажками, мовляв - вони є стороною конфлікту. Тому прямий виклик на переговори - це фактично і є визнанням того, що Росія є стороною конфлікту", - заявив Арахамія.

Нагадаємо, що США попередили Україну про те, що Росія готує військову операцію за сценарієм 2014 року.