RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

22 травня

21 травня

Всі новини

​Росія не переможе, але буде бійня: глава Міноборони України дав прогноз вторгнення військ Путіна

Російській Федерації навряд чи вдасться перемогти у разі військового наступу на Україну. Так вважає український міністр оборони Олексій Рєзніков.

Можливе вторгнення Росії в Україну глава Міноборони прокоментував в інтерв'ю CNN.

За його словами, цілком можливо, що буде кривава бійня з російськими збройними силами, але росіяни повертатимуться назад у трунах.

"Я не вірю, що Росія переможе в Україні. Швидше за все - це буде кривава бійня, російські хлопці теж повертатимуться в трунах", - зазначив Рєзніков.

Міністр зауважив, що українська влада не хоче того, щоб американські чи канадські військові воювали за Україну, проте підтримка однозначно потрібна.

Раніше Рєзніков заявив, що знизити загрозу вторгнення РФ в Україну може відсутність паніки в суспільстві, а також підтримка міжнародних партнерів. За його даними, біля кордону може зрости кількість російських військ до 175 тисяч. Наразі ж Росія активно нарощує свою військову присутність.

Як повідомляв "Апостроф", 7 грудня президенти США та РФ мають провести переговори. За даними Кремля, вони торкнуться теми "напруженості навколо України, просування НАТО до кордонів Росії та ініціативи російського президента щодо гарантій безпеки". Все це буде тет-а-тет.