RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Путіна відзначилися "креативним" поясненням даних суду про війська РФ на Донбасі

Прес-секретар Президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував новину про вирок суду в Ростові-на-Дону, в якому згадувалося наявність російських військових на території тимчасово окупованих частин Донецької та Луганської областей України.

Про це повідомляє російський "Інтерфакс".

Пєсков заперечує наявність військовослужбовців Російської Федерації в ОРДЛО і заявив, що поява тези про постачання продуктів є нібито "помилкою авторів тексту".

"Напевно, йдеться про помилку тих, хто писав цей текст. Тому що це неможливо. Жодних збройних сил РФ на території самопроголошених республік немає. Не було і немає. ЗС РФ є на території Російської Федерації" , - заявив Пєсков.

Водночас, прес-секретар Путіна не заперечує постачання "гуманітарної допомоги" до ОРДЛО з боку Росії.

"Але про жодні постачання, ті (про які) ви процитували (повідомлення), мови йти не може", - підкреслив Пєсков.

Тим часом, зараз текст вироку недоступний на сайті Кіровського районного суду Ростова-на-Дону - користувачі бачать таку картинку.

Фото: Кіровський районний суд Ростова-на-Дону

Проте редакції "Апострофа" за допомогою сервісу WebArchive вдалося зробити скріншот вироку за вчорашній день 15 грудня. З текстом можна ознайомитись, перейшовши за посиланням.

WebArchive Фото: Кіровський районний суд Ростова-на-Дону

Раніше президент США Джо Байден в розмові з президентом РФ Володимиром Путіним заявив про тяжкі наслідки для Росії за умов вторгнення в Україну.