RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Мені передають "вітання" з Офісу президента: Порошенко записав відео і сказав, коли повернеться в Україну

Народний депутат України, екс-президент Петро Порошенко записав відеозвернення з нагоди оголошення йому підозри у державній зраді.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на Facebook-сторінку політика.

Колишній глава держави зазначив, що не збирається залишатися в Європі, а повернеться до України у першій половині січня. Він заявив, що у Польщі він проводить зустрічі з польськими та європейськими політиками, на порядку денному стоїть питання щодо формування коаліції на підтримку України та протидії ескалації з боку Росії.

"Мені передають вітання з Офісу президента, про те, що вони з розумінням поставляться до того, якщо я залишуся в Європі. Я не надам їм такого подарунку і повернусь в Україну в першій половині січня", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, 20 грудня, у щілину хвіртки будинку п'ятого президента України Петра Порошенка співробітники прокуратури засунули підозру в держзраді, підписану заступником генпрокурора Ірини Венедиктової.

Пізніше було опубліковано повний текст підозри у державній зраді президента п’ятої країни Петра Порошенка. Його підписали 20 грудня у справі постачання вугілля з окупованих територій.