RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Порошенко відклав термін повернення в Україну: названо причину

П'ятий президент України (2014-2019) Петро Порошенко, який перебуває за кордоном з кінця минулого року та якому було пред'явлено підозри у держзраді, вирішив почекати з поверненням на Батьківщину.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Порошенко повідомив, що незважаючи на розпал зимових свят, необхідно продовжувати роботу, зокрема щодо налагодження контактів із європейськими та американськими партнерами.

Він згадав Зеленського у своєму зверненні, який "в дні такої напруги постить новорічний видосик, що залишився за кадром, розважається з цуциками в спортзалі і відпочиває в Буковелі разом з Коломойським".

П'ятий президент зазначив, що вважає своїм обов'язком діяти активніше і тому вирішив залишитися працювати в Європі ще на тиждень.

“Коли при владі неадеквати, опозиція має діяти ще активніше. Тому наступний тиждень - з 10 по 15 січня - працюватиму в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії у нашій країні”, - написав Порошенко.

17 січня Петро Порошенко планує повернутись до України з метою захищати Україну від некомпетентного керівництва.

“17 січня я, як і обіцяв, повернуся до Києва, щоб з'явитися до суду та провести зустріч із Генеральним прокурором, користуючись правом народного депутата на невідкладний прийом. Повертаюся не для того, щоби захищатись від Зеленського, а для того, щоб захищати Україну від некомпетентного керівництва та зовнішньої агресії” – резюмував політик.

Раніше ми писали, суд завернув документи про арешт Порошенка.