RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Венедиктова підписала підозру "слугі народу", затриманому НАБУ: у чому суть справи

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова підписала підозру народному депутату від фракції "Слуга народу" Сергію Кузьміних.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Венедиктова зазначила, що підозра Кузьміних уже підписана - надалі, як зазначає генпрокурор, "останнє слово за судом". Вона додала, що Кузьміних підозрюється у скоєнні злочину з використанням своїх посадових повноважень та впливу.

"Мова йде про правопорушення у сфері медицини. Медицини, на яку сьогодні держава виділяє колосальні засоби і небезпідставна, звичайно. Прикро. Нема чого і додати", - пише Венедиктова.

Нагадаємо, правоохоронні органи затримали Сергія Кузьміних під час отримання ним хабара - депутата було викрито при отриманні неправомірної вигоди в сумі 558 тисяч гривень. За інформацією слідчих, депутат отримав гроші за сприяння у укладанні угод між приватними компаніями та медустановою у Житомирській області.

До цього "Апостроф" повідомляв, що медикам деяких лікарень не те, що не виплачують підвищену зарплату – лікарі по кілька місяців не отримують взагалі нічого.