RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

РФ перекинула на Донбас озброєння та снайперів: дані розвідки

Командування Збройних сил Росії продовжує утримувати готовність з'єднань та частини оперативного угрупування російських окупаційних військ на територіях самопроголошених "ДНР" та "ЛНР".

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Російська Федерація здійснила планову ротацію передових підрозділів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів та посилила їх снайперськими парами й розрахунками протитанкових ракетних комплексів для нанесення втрат особовому складу Об’єднаних сил та провокування вогню у відповідь.

"Разом з тим, утримання командуванням противника особового складу в постійній напруженій обстановці призводить до погіршення морально-психологічного стану в підрозділах окупаційних військ", - інформує Головне управління розвідки.

У результаті цього, минулої доби, 31 січня, внаслідок нестатутних взаємовідносин загинуло два, а також було важко поранено одного з військовослужбовців окупаційної армії РФ.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що бійці Збройних сил України проводили спеціальні артилерійські навчання із застосуванням гаубиць “Мста-Б" поблизу окупованого Криму.