RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У справі про держзраду не поставили крапку: глава МВС висловився про затримання Голубана

В Україні у справі щодо підготовки масових заворушень затримали колишнього полковника поліції Юрія Голубана. На думку влади, він може бути одним із організаторів цих заворушень, а раніше він проходив у справі про держзраду.

Ситуацію в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV прокоментував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Він сказав, що Голубан "має дуже незрозумілу попередню історію" у 2014 році. Монастирський додав, що не розуміє, чому в історії, коли Голубана звинувачували у держзраді, "не було поставлено крапку".

"Очевидно, що зараз правоохоронні органи, зокрема, СБУ мають знову звернутися до цих фактів, підняти їх уже в межах цього чи минулого кримінального провадження, адже зрозуміло, що ця людина потрапляє у поле зору правоохоронних органів саме як організатор масових заворушень, які мають завдати шкоди правоохоронцям та іншим громадянам", - зазначив Монастирський.

Нагадаємо, за даними Дениса Монастирського та голови Національної поліції Ігоря Клименка, 31 січня у Києві нібито планувалися сутички українців із правоохоронцями біля Офісу президента.