RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Тварюка: мережі розгнівала заява Лукашенка про Україну та українців

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив в інтерв'ю російському пропагандистському журналісту Володимиру Соловйову про "безперспективність" війни з Україною. Українців зачепили його висловлювання про країну, в тому числі і про те, що війна триватиме "максимум три-чотири дні".

Інтерв'ю із Лукашенком опублікували БЕЛТА.

"Україна ніколи з нами не воюватиме: ця війна триватиме максимум три-чотири дні. Там не буде кому проти нас воювати. Ті, кого там показують із цими дерев'яними автоматами, як вони тренуються... Так ми зараз вийдемо з тобою до сусідньої зали, знімемо на мобільний телефон тренування це і покажемо. І як тільки трохи запахло, Володя Зеленський одразу труснув", - сказав він.

У соцмережах люди обурилися такими заявами у бік України.

"Ще один за три дні до Києва. Ми коли тебе п****ть будемо, то взуття знімати не будемо", "А на 5 день у РБ буде 2 державна мова - українська", "Нехай. ворога (в даному випадку нас) і неповага до нього - прямий шлях якщо не до поразки, то до катастрофічних втрат", "Там вся армія спить і бачить, як стати частиною ЗС РФ", - коментують слова Лукашенка користувачі в соцмережах.

Раніше "Апостроф" писав, Олександр Лукашенко погрожує вивести на кордон з Україною "цілий контингент білоруської армії".