RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Стара сімейна пара: мережі порадували фото зустрічі Путіна з Макроном

У понеділок, 7 лютого, президент Франції Еммануель Макрон зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним у Москві - на порядок денний зустрічі було винесено низку питань, включаючи ситуацію на російсько-українському кордоні.

"Апостроф" зробив добірку яскравих реакцій користувачів соціальних мереж на зустріч двох президентів.

Користувачі зазначають, що президенти сиділи за дуже довгим столом, на відстані один від одного. Офіційно російська влада могла б пояснити таке становище столу необхідністю дотримання дистанції у зв'язку з пандемією коронавірусу - у той же час, користувачі Мережі відзначають, що російське керівництво в особі президента Путіна знаходиться далеко не лише від свого народу, а й від європейських партнерів.

Фото: twitter.com/brewerov

Деякі користувачі жартують, що Макрон "боїться того, що Путін поцілує його в живіт", тому стіл встановили настільки довгим.

Інші зазначають , що у приміщенні, де почалася зустріч, стояв бактерицидний опромінювач на той випадок, "якщо Макрон раптом кашляне, або чхне".

Фото: twitter.com/NostroGatto

Треті взагалі заявляють, що зустріч Путіна і Макрона нагадує "зустріч старої сімейної пари, яка дуже хоче розлучитися, але тільки купують стіл все більше і більше.

Фото: twitter.com/tanchaizer

Раніше "Апостроф" повідомляв, що президент Франції Еммануель Макрон провів розмову з президентом Сполучених Штатів Джо Байденом. Переговори відбулися перед поїздкою французького лідера до Росії та України для зустрічі з президентами цих країн з метою налагодження російсько-українського конфлікту.