RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Апеляційним судом поліція побила нардепів Порошенка: відео

У зв’язку з оскарженням запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, обраного екс-президенту України, підозрюваного у держзраді, під будівлею суду на мирний мітинг зібралися прихильники та нардепи Порошенка. Поліція поводиться агресивно, відбулися сутички.

Про це повідомила народний депутат Ірина Геращенко на своїй сторінці Facebook.

Інцидент трапився у п’ятницю, 11 лютого, близько 5 години ранку.

“Сьогодні в Апеляційному суді Генпрокуратура і ДБР імені Банкової оскаржують запобіжний захід Петро Порошенко. Зеленський не заспокоївся і вимагає арешту або мільярд гривень задатку”, - написала політик.

Вона повідомила, що за словами нардепа Володимира В’ятровича, який знаходиться біля суду, там також присутня поліція, що з самого ранку заблокувала площу. Народних депутатів не пускають, відмовляються показувати посвідчення і, ховаючи очі, відповідають, що це вказівка зверху. Нардеп додала, що зранку навіть відбулася штовханина.

“Зокрема, поліцейські відмовляються показати посвідчення, грубо штовхнули Михайла Бондара, якому травмували ногу. Володю Вятровича повалили на землю”, - резюмувала Ірина Геращенко.

Вона також зауважила, що усі необхідні заявки на мирну акцію протесту було подано напередодні, але, попри це, поліція поводиться агресивно.

Нагадаємо, що раніше ми вели онлайн-трансляцію суду над Порошенком з усіма подробицями.