RU  UA  EN

Четвер, 20 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 червня

Всі новини

Точної дати вже немає: у США змінили прогнози щодо можливого вторгнення Росії в Україну

Радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван не зумів назвати точну дату вторгнення російських військ на територію України - за його словами, це може статися будь-якої миті.

Про це він заявив в ефірі телеканалу CNN.

За словами Саллівана, можливість повномасштабного вторгнення збройних сил Російської Федерації в Україну все ще існує - це може статися наступного тижня, до закінчення Олімпійських ігор 2022 року в Пекіні.

Радник Джо Байдена зазначив, що російська армія проводить маневри на українському кордоні, а її сили в цьому напрямку продовжують нарощуватися.

"Ми готові продовжувати роботу над дипломатією (мається на увазі, врегулювання ситуації за допомогою дипломатів - "Апостроф"), але ми також готові реагувати єдиним і рішучим чином з нашими союзниками та партнерами, якщо Росія продовжить (загострювати ситуацію на кордоні з Україною - "Апостроф")" , - заявив Салліван.

Раніше ми повідомляли, що офіційний Київ скликає екстрену зустріч із РФ та всіма державами-учасницями Віденського документу впродовж наступних 48 годин.

Читайте також у матеріалі "Апострофа" - Зеленський поговорив з Байденом про ймовірне вторгнення Росії: головні тези.