RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.60
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Головнокомандувач ЗСУ звернувся до окупантів: українці миролюбні, але ворога вбиватимуть, відео

У Збройних силах України попередили окупантів про загрозу нищення тих, хто ступить на українську землю, попри всю миролюбність.

Про це йдеться в заяві головнокомандувача Збройних сил України генерал-лейтенанта Валерія Залужного, відео розмістив Telegram-канал Анатолій Штірліц.

Він наголосив, що українська армія загартувалась на війні, вишкіл пройшли і солдати, і командири. Відтак - готові боротися у разі наступу ворогів.

"У нас найкраща армія в світі, у нас найкращі командири, у нас найкращі солдати, бо вони пройшли війну. Ми, українці, дуже миролюбиві люди, ми працьовиті і дуже талановиті, але якщо ворог прийде на нашу землю - ми будемо вбивати. Слава Україні!", - наголосив він.

21 лютого президент Росії Володимир Путін підписав укази про визнання незалежності "ЛНР" та "ДНР". Як кажуть воєнні експерти, Росія може спробувати силоміць розширити межі псевдореспублік до меж Луганської та Донецької області.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Верховна Рада України проголосувала за внесення змін до бюджету країни щодо фінансування оборони.