RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ситуація контрольована: у Міноборони зробили заяву щодо останніх подій в Україні

У Міністерстві оборони закликають українців, попри збройний напад Росії на Україну, зберігати спокій та довіритись українській армії.

Про це йдеться у повідомленні глави Міноборони Олексія Рєзнікова.

Як заявив міністр, російські війська вдались до активних дій на сході, також атакують центри військового управління і аеродромів в низці регіонів країни.

"Дорогі Українці! Ворог почав інтенсивні обстріли наших підрозділів на Сході, а також центрів військового управління і аеродромів в інших регіонах. Українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам", - зауважив він.

При цьому, міністр стверджує, що українські військові роблять усе від них залежне для захисту країни, щоб не дати жодного шансу на військовий прорив РФ.

"Сьогодні я вчергове звертаюся до вас: зберігайте спокій! За можливості залишайтеся вдома. Ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи треба ваша підтримка. Ваш спокій і впевненість у Збройних силах України наразі найкраща допомога!" - сказав військовий посадовець.

Про всі подробиці щодо ситуації оперативно інформуватимуть, додав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 24 лютого, станом на 9:30 українське місто Щастя було відвойовано воїнами Збройних сил України. Ворог зазнав втрат.