RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Зеленський знову звернувся до НАТО: закрийте небо України для російських терористів

Український лідер Володимир Зеленський вкотре звернувся до НАТО із проханням закрити небо над Україною від російських терористів. Інакше, за його словами, це свідчитиме про те, що Альянс теж хоче, щоб "українців повільно вбивали".

Відеозвернення Зеленського опублікував радник міністра Внутрішніх Справ України Антон Геращенко на своєму каналі в Telegram.

Закрийте небо над Україною! Для всіх цих терористів. Зробіть гуманітарну зону! Ми люди! І це ваш обов'язок захищати людей! І ви це можете! можна зробити один висновок, що ви також хочете, щоби нас повільно вбивали. Якщо ви цього не зробите і не надасте нам хоча б літаки, щоб ми могли себе самі захистити – можна зробити один висновок, що ви також хочете, щоб нас повільно вбивали", - сказав Зеленський.

З таким проханням президент України звернувся одразу після того, як у Вінниці окупанти вдарили 8 ракетами. Через що повністю зруйновано аеропорт.

Фото: t.me/truexanewsua

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Важкі бої під Києвом, перемоги ЗСУ на півдні та під Харковом: хроніка 11-го дня війни в Україні