RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

У Зеленського оцінили перспективи "штурму" Києва та Харків: окупанти ще не зрозуміли, що вже померли

Російська так звана армія уже не має жодних шансів в Україні та інертно виконує накази керівництва, намагаючись оточити одразу чотири великі міські агломерації.

Про відсутність варіантів для рашистів в Україні розповів радник глави Офісу Президента Олексій Арестович на своїй сторінці у Facebook.

"Вони ще спробують закликати резервістів, наскрести військ на Кавказі, і кинути їх сюди, без бойового злагодження (часу немає) на старих драндулетах, що замиготіли залізничними платформами в Росії. Ще буде якась спроба "штурму Києва", спроба підрізати Харків і Суми, оточити Миколаїв, але це все вже інерція", - пояснює Арестович.

Він також окреслив єдиний варіант, який міг би посприяти хоч якомусь виживанню рашистів:

  • негайно відступити від Миколаєва за Дніпро, намагатися утримувати берег до Енергодару включно;
  • війська з-під Києва відвести під Чернігів та Суми, знизу Харкова – назад, в оборону на північ від Харкова, вздовж кордону;
  • у зоні ООС стати на оборону;
  • торгуватися за захоплене, шукати спосіб забратися з України із збереженням хоч якогось "обличчя".

Хоча навіть це не допоможе нацистам, оскільки не знайдеться такого генерала, який відшукає у собі мужність запропонувати піти всупереч божевільним фантазіям Путіна.

"Хворий ботоксний старий, замкнувся в бункері і нікого вже не слухає, згинаючись все нижче і нижче під тяжкістю скоєного – причому, насамперед для свого, російського народу", - пише Олексій Арестович.

Та основною причиною провалу будь-яких планів нацистів на чолі з Путіним є наші Партизани та добровольці, спецназ та піхота, авіація та десант, артилерія та ракетні війська, які доб'ють і тих, хто стане в оборону, і тих, хто намагається вирваться.

"Російські війська вже їдуть за інерцією, вони ще не зрозуміли, що померли", - резюмував радник глави ОП.

Раніше "Апостроф" писав про те, що українські військовослужбовці за одну добу провели не менше семи контратак ворога.