RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Отруєння" учасників переговорів України та РФ: у Зеленського відповіли на заяву Bellingcat

Михайло Подоляк заперечив факт отруєння членів переговорної групи, про який повідомили журналісти-розслідувачі з Bellingcat. Зараз усі делегати продовжують роботу.

Про це радник глави ОП Подоляк заявив 28 березня.

У Bellingcat написали, що три члени делегації у переговорах між Україною та Росією, відчули симптоми отруєння хімічною зброєї у ніч з 3 на 4 березня. Одним з них нібито був російських олігарх Роман Абрамович, а інші були українськими делегатами. Переговорники, за словами журналістів, відчували запалення очей, шкіри та біль в очах.

Однак, Подоляк заперечив інформацію Bellingcat, сказавши, що зараз є багато різних конспірологічні версій та елементів тієї чи іншої інформаційної гри.

"В інформаційному просторі зараз багато інформаційних спекуляцій, різних конспірологічних версій та елементів тієї чи іншої інформаційної гри. Тому, ще раз повторю – члени переговорних груп працюють сьогодні у штатних режимах", - наголосив радник.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Зеленський попросив Байдена не накладати санкції на Романа Абрамовича з декількох важливих причин.