RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Окупанти зазнають важких втрат в авіації, але рвуться до Маріуполя: що відбувається на фронті

Російські окупанти різко збільшили число вильотів безпілотників. Це свідчить про те, що ворог зазнав серйозних втрат в армійській авіації.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

Противник побоюється застосовувати армійську авіацію, тобто гелікоптери для безпосередньої підтримки своїх військ на полі бою. Він зосередив основні зусилля своєї авіації переважно в зоні ООС, оскільки на решті території України, її збивають наші повітряні сили, розповів Арестович.

Він підкреслив, що тримається Маріуполь. Найзапекліші бої ведуться на південному заході Луганської області: Рубіжне, Попасне, Сєвєродонецьк – це ті райони, де наші війська тримають оборону, входять в контратаки, стримують ворога в дуже складних обставинах.

Також запеклі бої ведуться в зоні ООС, де противник продовжує наступ від Ізюма на південь, загальний напрямок на Краматорськ і Слов’янськ і намагається атакувати по лінії Володарськ – Мар’інка, щоб оточити наші війська.

Противник продовжує наступ на Маріуполь, але наші війська тримаються. Воєнно-політичне керівництво України, як може надає воєнну допомогу захисникам і мешканцям Маріуполя у можливому оперативному становищі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що підчас бомбардування окупантами дитячої лікарні в Маріуполі 50 людей згорілиживцем.