RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гіркін поставив хрест на Керченському мості: повторить долю крейсера "Москва"

У російському суспільстві з'являються песимістичні настрої. Зокрема, вважають, що після ліквідації українцями ракетного крейсера "Москва" - Кримський міст приречений на знищення Збройними силами України.

Про це повідомляє "Апостроф".

Такої думки дотримується ексФСБшник Ігор Гіркін (Стрєлков). За його словами, це цілком можливо, зважаючи на масове надання Заходом українській армії озброєння. Ракетний удар буде завдано, коли це стане вигідно, побоюється Гіркін.

"Те, що вдарити вони можуть – крейсер "Москва" цьому свідок. Вибачте, втопити флагман чорноморського флоту, це вам не фунт родзинок. Так що теоретично за допомогою дорогих західних партнерів через якийсь час цілком можуть пустити ракети по Кримському мосту. Більше того, битимуть наші по віадуках, не битимуть по віадуках і тунелях, вони все одно рано чи пізно це зроблять. Вони вдарять, коли визнають це для себе можливим, досяжним і вигідним", - вважає він.

Гіркін припускає, що будь-якої миті міст можуть ліквідувати і тоді виїжджати буде складно. Тому вже зараз варто збирати речі і перебазуватися на материк, кудись за центральну частину Росії.

Раніше "Апостроф" писав, що в Офісі президента повідомили погані новини для Росії: країни Заходу суттєво посилять постачання озброєння для української армії.