RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Серйозніший за рак крові: російський політолог назвав діагноз Путіна

Хвороби російського диктатора Путіна останнім часом перебувають у центрі увагу української та міжнародної спільноти, оскільки дивна поведінка глави Кремля на публічних заходах та чутки про його операції тримаються на порядку денному. Цього разу Путіну ставлять ще декілька діагнозів, які не пов'язані із раком крові чи щитоподібної залози.

Про це розповів політолог та історик Валерій Соловей в етері "ФейгінLIVE".

За його словами, Путін має неврологічний діагноз, пов'язаний із Хворобою Паркінсона, а також ще один діагноз, пов'язаний із психікою.

"У нього немає лейкемії. І навряд чи вона колись була. Хоча у нього було кілька онкологічних діагнозів. Це серйозніший діагноз, який розвивається. Зараз його зупинити неможливо. Остання операція, яку йому робили, була пов'язана з цим діагнозом. На нього чекає ще одна операція", - заявив Соловей.

Тому політолог переконаний, що через ці три діагнози Путін приймає препарати сильної дії, які впливають на поведінку, однак скільки ще залишилось жити російському диктатору Соловей не сказав.

"Щодо "терміну доживання", то навіть найкращі лікарі не можуть точно визначити горизонт. З дуже великою ймовірністю я можу повторити лише одне: очевидно, що від осені він не зможе здійснювати такий вплив, як зараз, на російську політику. Йому доведеться залишати публічну сферу і скорочувати обсяг своєї участі у державних справах", - зазначив політолог.

Також, за словами Валерія Соловея, після початку повномасштабної війни проти України російському диктатору довелося збільшити дозування препаратів, щоб підтримувати свій стан у нормі, однак це лише в короткостроковій перспективі. Надалі ж це обернеться пришвидшеним руйнуванням організму.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що один із олігархів, які мають тісні зв'язки з Кремлем, озвучив ймовірну хворобу російського диктатора Путіна.