RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Путін сидить на стероїдах? На Заході звернули увагу на його дивну поведінку

Нещодавно російський диктатор Путін мав офіційну зустріч із президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном, під якої очільник країни-терориста РФ не контролював свої кінцівки, нервово рухаючи ними, та виглядав ослаблено.

Читайте також: Українська армія загнала Путіна у глухий кут - бойовий грузинський командир

Про це повідомили в Mirror.

На записі із зустрічі Путіна та Рахмона можна побачити, як російський диктатор безладно рухав лівою ногою, а потім розпочав це робити правою. Разом з цим однією рукою він нервово водив рукою по підлокітнику крісла, на якому сидів.

Також обличчя Путіна було опухлим та роздутим, що може свідчити про те, що він приймає стероїди (вони імітують ефект чоловічого гормону тестостерону в організмі). Про таку ймовірність неодноразово писали експерти.

Окрім цього, фахівець із мови тіла Техаського технологічного університету, професор Ерік Бьюсі ствердив, що Путін зараз не схожий на людину у відмінній фізичній формі та й взагалі не є тим лідером, яким себе вважав раніше.

"Це вражаюче ослаблений Путін у порівнянні з людиною, яку ми спостерігали навіть кілька років тому", - сказав Бьюсі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про поведінку Путіна на саміті ОДКБ, яка знову була дивною: у той час як інші президента читали доповіді з екранів гаджетів, російський диктатор читав її з листа, на якому текст був написаний від руки.