RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Я їх ненавиджу: Медведєв пригрозив знищити ворогів РФ та позбавити Україну незалежності

Заступник глави Радбезу РФ Дмитро Медведєв знову перешов до відкритих погроз Україні та світу. За його словами, Україна втратить національний суверенітет, якщо не продовжить переговори з Росією, а світ поплатиться за засудження путінського режиму - він збирається його знищити.

Про це він заявив у своєму телеграм-каналі.

Медведєв у черговий раз пригрозив тим, хто підтримує Україну та вважає Росію агресором, розплатою та пообіцяв "робити все, щоб вони зникли". Однак він не уточнив, кого саме він так ненавидить: Україну, Європу, США чи весь цивілізований світ разом.

"Мене часто запитують, чому мої пости в Telegram такі різкі. Відповідаю – я їх ненавиджу. Вони виродки і ублюдки. Вони хочуть смерті нам, Росії. І поки я живий, я робитиму все, щоб вони зникли", - написав путінський поплічник.

Крім того, він не втримався від прямих погроз Україні щодо омріяної ним втрати національного суверенітету, про що сказав в інтерв'ю Al Jazeera (міжнародна телекомпанія). Медведєв скористався кремлівською методичкою та порадив "київській владі" подумати про продовження переговорів без вживання так званих бойових наркотиків.

Раніше "Апостроф" опублікував матеріал: Новий "Жириновський": із чим пов'язані істеричні заяви Медведєва. У Кремлі займаються шантажем, бачачи, що війна для Росії може закінчитися погано.