RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Кортеж Путіна несподівано прибув до Кремля - подробиці нічного візиту

О 23.00, 25 червня, кортеж президента РФ Володимира Путіна після завершення переговорів із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, прибув до Кремля.

Прибуття кортежу було обставлено таким чином, щоб його могли побачити якнайбільше людей, які опинилися на вулиці в таку пізню годину.

Зазначається, що в такий час Путін може відвідувати Кремль лише для ухвалення важливих рішень. На тлі заяв, зроблених Олександром Лукашенком про те, що Литва, заблокувавши транзит вантажів до Калінінграда, "оголосила війну", у різних пабликах з'явилися припущення, що саме Литва може стати жертвою наступної агресії з боку РФ.

Водночас прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков спростував припущення про те, що Путін прибув увечері до Кремля, щоб нібито зробити якусь екстрену заяву. Ближче до першої години ночі з'явилися повідомлення про появу в небі над Москвою транспортних літаків Іл-76.

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко несподівано вилетів до президента РФ Володимира Путіна 22 червня . Під час зустрічі, яка відбулася 25 червня, Путін пообіцяв передати Білорусі тактичні ракетні комплекси "Іскандер М" , які можуть застосовувати балістичні та крилаті ракети, у тому числі з ядерними боєголовками.