RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Тяжко, але ведемо боротьбу: Данілов пояснив, що Україна вважає перемогою у війні з Росією

При виконанні низки умов, до кінця року Україна зможе відбити свої землі до кордонів до повномасштабного вторгнення Росії, проте перемогою буде повернення українських територій станом на 1991 рік.

Про це у спецвипуску програми "Фронт Бадрака" на Апострофі TV розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Він зазначив, що для ефективної боротьби українців із ворогом мають зійтися певні чинники: зброя необхідної кількості та якості, яку надають Україні партнери, відкриття лендлізу та інших можливостей для підтримки країни партнерами та інше. Якщо цього не станеться, то Україна все одно вестиме боротьбу за незалежність держави, проте їй буде в рази важче.

"Треба розуміти, що кордони 24 лютого – для нас не перемога. Для нас перемога – кордони 1991 року. Це дуже важлива річ. Якщо ми погоджуватимемося, що в нас поступово хтось може забирати наші землі, то це не державна позиція, і не той шлях, на який ми повинні з вами розраховувати. Тоді рано чи пізно існування держави опиниться під питанням", - резюмував Данілов.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Україна має суперзброю, яку не зможе знищити агресор - Олексій Данілов