RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

ЗСУ відбили атаки окупантів на трьох напрямках: зведення Генштабу на ранок 25 серпня

Йде вже 183-тя доба повномасштабної війни з російськими окупантами. На ранок четверга, 25 серпня, противник атакував ЗСУ на Словянському, Бахмутському та Авдіївському напрямках, але був відбитий.

Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

На Слов'янському напрямку під ураження ствольного та реактивної артилерії потрапили райони населених пунктів Велика Комишуваха, Нова Дмитрівка та Бражківка. Ворог здійснював штурми в напрямку Пасіка - Долина, успіху не мав, відступив.

На Краматорському напрямку зафіксовано обстріли з танків, ствольної артилерії та МЛРС поблизу Спірного, Івано-Дар'ївки, Званівки, Серебрянки та Сіверська.

На Бахмутському напрямку ворог атакував райони населених пунктів Бахмут, Соледар, Весела Долина, Майорськ, Шуми, Зайцеве, Білогорівка, Кодема та Яковлівка. Ворог використовував літаки для ударів поблизу Соледара та Зайцеве. Він безуспішно намагався вести наступ у напрямку Травневе - Кодема.

На Авдіївському напрямку ворог завдав вогневих ударів по районах Покровська, Нетайлове, Первомайське, Орлівка, Водяне, Новобахмутівка, Шуми, Нью-Йорка. Ворожі літаки з'явилися поблизу Мар'їнки, Красногорівки та Невельського. Ворог намагався розпочати наступ у напрямку Піски – Первомайське, але безуспішно і відступив.

Нагадаємо, президент США Джо Байден оголосив про виділення нової, найбільшої військової допомоги Україні на суму 3 млрд доларів.