RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Допомога Україні збільшиться: які поставки обговорюватимуть на зустрічі на авіабазі Рамштайн

8 вересня на черговому засіданні в німецькому Рамштайні обговорюватимуть збільшення військової допомоги Україні.

Такою думкою в ефірі Апостроф TV поділився ізраїльський журналіст Сергій Ауслендер.

“Є інформація, що обговорюватимуть постачання Україні ППО та авіації, продовжать економічну допомогу. Загалом і в цілому все буде на краще. Я вважаю, що допомогу буде збільшено”, – сказав він.

Журналіст зазначив, що Німеччина змінила риторику щодо вступу України до ЄС і готова надати нам новітню систему ППО, і навіть створити загальноєвропейську систему ППО.

"Очевидно, що Німеччина зрозуміла, що Росія не зможе перемогти ніяк, плюс постійні загрози Росії у бік Німеччини спонукали Німеччину як частину Європи зміцнити свою безпеку та допомагати Україні", вважає Ауслендер.

За його словами, вся надія Москви на те, що Захід втомиться від війни, від допомоги Україні, і що багато хто говоритиме, що будемо мерзнути взимку, що треба купувати газ у Росії, а не допомагати Україні, бо це не наша війна.

“І Росія цей наратив експлуатуватиме ще більше інтегруючи це у всі європейські ЗМІ. Але це інформаційна війна і нам також треба вести тут боротьбу, спростовуючи все це. Адже за фактом нічого з того, про що говорить Росія, немає”, – завершив журналіст.

Раніше військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко заявив, що під час п'ятої зустрічі з військової підтримки України у форматі "Рамштайн" не стоятиме питання щодо необхідності надання нових літаків. На це є низка причин.