RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Відео виступу Зеленського на церемонії "Золотий глобус"

Під час вручення премії "Золотий глобус-2023" у ніч проти 11 січня Володимир Зеленський виступив із потужною промовою, заявивши, що Третьої світової війни не буде – Україна припинить російську агресію на своїй землі.

Про це повідомляє видання "Variety".

Зазначається, що президента України представив актор та режисер Шон Пенн, з яким вони зустрічалися у листопаді минулого року у Києві, і він знімав документальний фільм про Україну. Після цього прозвучало відеозвернення Зеленського до глядачів, на початку якого він нагадав про перший "Золотий глобус" у 1944 році, коли все ще тривала Друга світова війна, але всі вже знали, за ким буде перемога.

Читайте також: Один із кращих виступів: у США в захваті від промови Зеленського в Конгресі

"Друга світова війна ще не закінчилася, але ситуація змінилася, всі знали, хто здобуде перемогу. Попереду були ще битви та сльози, саме тоді з'явилася премія "Золотий глобус" для вшанування найкращих виконавців 1943 року... Зараз 2023 рік, війна в Україні ще не закінчилася, але ситуація змінюється", - сказав він, підкресливши, що вже стає ясно, хто переможе у цій війні.

У виданні зазначили, що після цих слів аудиторія вибухнула оплесками.

"Попереду ще битви та сльози, але тепер я точно можу сказати, хто найкращий минулого року, це ви. Вільні люди вільного світу. Тих, хто об'єднався навколо підтримки вільного українського народу у нашій спільній боротьбі за свободу... Третьої світової війни не буде, це не трилогія. Україна припинить російську агресію на нашій землі", - резюмував глава держави.

Раніше ми публікували новорічне звернення Зеленського 2023 року.