RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

"Слуга народу" покарала нардепа Тищенка за поїздку до Таїланду: вже офіційно

Після скандальної поїздки народного депутата від "Слуги Народу" Миколи Тищенка до Таїланду під час війни, його виключили з фракції.

Про це повідомила речниця фракції "Слуга Народу" у Верховній Раді Юлія Палійчук у Telegram-каналі.

"За результатами внутрішньофракційного опитування, яке було розпочато напередодні, прийнято рішення виключити Тищенка Миколу Миколайовича зі складу депутатської фракції політичної партії "Слуга Народу".", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Буде друга серія: історія з Тищенком матиме продовження

Нагадаємо, 26 січня стало відомо, що народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко на 11 місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну запланував у Бангкоку зустріч з українською громадою. На інцидент швидко відреагували президент України Володимир Зеленський та Рада національної безпеки та оборони, вирішивши, що на час воєнного стану держслужбовці можуть виїжджати за межі України виключно у службові відрядження.

Раніше ми писали, що користувачі соцмереж продовжують глузувати над нелегальним виїздом уже колишнього нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка до Таїланду: хтось пожартував про операцію зі зміни статі, а дехто вважає поїздку хитрим планом Генштабу для атаки тилу ворога.