RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Хто ж приїхав до Києва? У МЗС "підігріли" інтерес інтригуючою заявою

У понеділок, 20 лютого, для автомобілів перекрили проїзд у центрі Києва, незабаром був помічений кортеж з іноземними гостями – до столиці прибула ізраїльська парламентська делегація, а також очікується візит прем'єр-міністра Італії Джорджії Мелоні.

При цьому заступник міністра закордонних справ Андрій Мельник в ефірі національного марафону анонсував якийсь "сюрприз" і не став розкривати інтригу, на кого ж чекають у Києві.

Читайте також: Інтрига дня: у Києві помітили кілька кортежів, центр міста перекрито - фото та відео

"Давайте ми поки збережемо цю інтригу і не забігатимемо наперед. Я сподіваюся, що той той сюрприз, що готується, що все вдасться. Адже для нас важливо, що напередодні першої річниці агресії, великомасштабної агресії, ми відчуємо і побачимо не лише підтримку на словах, не тільки солідарність, а й ще більшу допомогу і присутність наших важливих, головних партнерів у Києві", – зазначив він.

Водночас, розповідати, на кого саме чекають у столиці, він не став і попросив "почекати, бо залишилося зовсім недовго".

Зазначимо, що йдуть чутки, що до Києва нібито прибув президент США Джо Байден. Про це пишуть деякі українські ЗМІ, посилаючись на свої джерела, проте офіційної інформації щодо цього немає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Джо Байден у Польщі планує відвідати президента Польщі Анджея Дуду, а також зустрітися з лідерами "Бухарестської дев'ятки". При цьому зустрічі з Володимиром Зеленським не передбачається.