RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Україна перемагатиме й надалі: відео спільної заяви Байдена та Зеленського

У понеділок, 20 лютого, до Києва з візитом прибув президент США Джо Байден. Він заявив, що Україна досягла успіху у війні всупереч усім очікуванням і перемагатиме надалі.

"Апостроф" розповідає, що сказав Джо Байден під час спільного із президентом України Володимиром Зеленським.

"Це найбільша наземна війна в Європі за три чверті століття. І ви в ній досягли успіху, всупереч усім очікуванням, крім ваших власних. І я впевнений, що ви і надалі перемагатимете", - сказав президент США.

Водночас, за його словами, "попереду ще тяжкі дні, тижні та роки, а мета Путіна - "стерти Україну з карти".

Американський лідер додав, що російська економіка падає, вона ізольована та стикається з труднощами. Раніше Україна була слабкою, а Захід розділеним, і на цьому ґрунтувався розрахунок Путіна.

Читайте також: Байден розповів, навіщо приїхав до Києва

"Я думаю, що було б критично важливо не залишити жодних сумнівів у тому, що США підтримують Україну в її війні проти жорстокої агресії", – наголосив лідер Сполучених Штатів.

Своєю чергою Володимир Зеленський повідомив, що результати сьогоднішньої зустрічі матимуть відображення на полі бою.

Після представлення членів української та американської делегацій президенти України та США поспілкувалися у форматі "тет-ат-тет".

А тим часом у Росії очікувана вибухнула справжня істерика через візит Джо Байдена до України. Неадекватні жителі РФ вимагають "вдарити "Кинджалом", або навіть "завдати тактичного ядерного удару".