RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Шуфрича зняли з посади голови Комітету, його місце зайняв інший скандальний нардеп

Комітет з питань регламенту та депутатської етики Верховної Ради України підтримав відставку, затриманого за держзраду Нестора Шуфрича з посади голови Комітету зі свободи слова. Замість нього виконуватиме обов'язки голови "Слуга народу" Євген Брагар.

Про це народний депутат Олексій Гончаренко написав у Telegram.

Читайте також: Візит СБУ до Шуфрича: з'явилися нові важливі подробиці

"Регламентний комітет підтримав постанову керівництва ВР про зняття Шуфрича з голови Комітету свободи слова. В.о. комітету після цього буде Євген Брагар. Той депутат, який пропонував продати собаку за оплату комуналки. Так і живемо", - написав Гончаренко.

У 2020 році нардеп Євген Брагар запам'ятався скандальною порадою пенсіонерці "продати собаку елітної породи", щоб було чим заплатити за житлово-комунальні послуги.

Як відомо, Шуфрич є фігурантом справи з російської шпигунської мережі, створеної співробітником ФСБ РФ та колишнім народним депутатом України Володимиром Сівковичем. За даними слідства, Шуфрич за завданням Сівковича виступав на телеканалах України та Росії з метою поширення російської пропаганди та просування антиукраїнської політики.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Нестор Шуфрич був переобраний як представник Федерації стрільби з лука і став членом НОК.

Вас також може зацікавити:

Не тільки особняк у Криму: ЗМІ розповіли, як Шуфрич шантажував екс-партнера російською в'язницею

Спійманому за шпигунством нардепу Шуфричу пригрозили розстрілом

Спійманий за шпигунство Шуфрич виїхав з України: що відомо